sunnuntaina, tammikuuta 29, 2006

Hätä keinot keksii

Tänään pitäisi koulia greipitkin. Olen nyt maalannut akryyliväreillä jogurttipurkkien ulkopintoja keraamisten ruukkujen näköisiksi (ja muutaman myös tyylikkään mustaksi) hätäratkaisuna, koska pienille taimille soveltuvat astiat ovat taloudessamme vähän vähissä. Oheisessa kuvassa appelsiinit ovat jo päässeet omiin viili- ja jogurttipurkkeihinsa (jotka nekin on sittemmin maalattu), greipit vielä odottelevat koulimista ja rimpula kaktus yrittää sulautua ympäristöön.



Edellisen idätyserän appelsiini on päättänyt juuri lepokautensa ja väsää parhaillaan uutta vartta ja lisää lehtiä. Tässä kuva siitä lepokauden aikana:



Odottelen juuri kylppärin lattian kuivumista (puolisoni kävi äsken suihkussa), jotta voin levittää sinne multahuushollini. Kaipa se onnistuisi nytkin, mutta alustana käyttämäni Hesari ja oma lattialla lepäävä takapuoleni kostuisivat ikävästi, kun siellä kuitenkin on vielä vähän aikaa Mombasan talveen verrattava ilmasto.

Projekti Omenan lumipeite kärsii nyt kovia kolauksia. Aurinko armas sulatti taas kaiken lumen parvekkeeltamme. No, ehkä sitä sataa vielä lisää.

1 Comments:

At 8:52 ip., Anonymous Anonyymi said...

Hei, minäkin kasvatan Greippiä. Hyvältä näyttää sulla!

 

Lähetä kommentti

<< Home